• 英语 2017年高三第一次模拟考试
简答题(综合题) 本大题共55分。简答应写出文字说明、证明过程或演算步骤。
1

My dad loved pennies, especially those with wheat. Those were the pennies he grew up with in Iowa and he didn’t have many.

When I was a kid, Dad and I would go for walks together. We’d spy coins along the way. Whenever I picked up a penny, he'd ask, "Is it a wheat?" It always thrilled him when we found one of those special coins produced between 1909 and 1958, the year of my birth. He told me he often dreamed of finding coins. “I have that dream too!” I told him. It told him. It was our secret connection.

Dad died in 2002. One grey day, not long after his death, I was walking down Fifth Avenue and I found myself in front of the oldest church in Manhattan, which my father had been attending. I was greeted in warmly. The song was Dad's favorite, one we’d sung at his funeral.

After the service, I walked out, stepped onto the sidewalk-and there was a penny. I picked it up, and sure enough, it was a wheat, a 1944, a year my father was serving on a ship in the South Pacific. Then, wheat pennies began turning up on the sidewalks everywhere. I got most of the important years: his birth year, the war years, the year he met my mom, the year they got married. But , no 1958 penny-my year.

The next Sunday, after the service, I was walking up Fifth Avenue and spotted a penny in the middle of the street. It was a busy street, but I risked my safety and got it.

A wheat! There was my birthday.

I found 21 wheat pennies on the streets of Manhattan in the year after my father died, and I don't think that's a coincidence.

【语篇导读】本文是一篇记叙文,属于生活类话题,文章是以一个硬币为线索联系起来的。

21. What is the best title for the text? ( )

APennies from Heaven

BMy loving Dad

CMy happy childhood

DDays in New York

22. What do we know about Dad in the text? ( )

ADad helped to build the old church.

BDad was once in the navy during the war.

CDad had enough money to spend as a kid.

DDad was greedy for he always looked for pennies.

23. How did the author find the penny with his year? ( )

AHe searched hard and found it.

BHe dug in the street in order to get it.

CHe sang a religious song in order to find it.

DHe found it by chance but got it by trying hard.

24. What does the author mean by the last sentence? ( )

ADad buried the pennies before passing away.

BOur life is fixed and no one can change it.

CThe author thinks 21 pennies is a lot of money.

DThe pennies started for father’s love from heaven.

分值: 8分 查看题目解析 >
1

What happens inside the head of a soccer player who repeatedly heads a soccer ball? That question motivated a study of the brains of experienced players.

Researchers at the Albert Einstein College of Medicine in New York selected 34 adults, men and women. All of the volunteers had played soccer since childhood and now competed year-round in adult soccer leagues. Each filled out a detailed questionnaire developed especially for this study to determine how many times they had headed a soccer ball in the previous year, as well as whether they had experienced any known concussions (脑震荡) in the past.

Then the players completed computerized tests of their memory and other learning skills and had their brains scanned, using a complex new M.R.I. technique which can find structural changes in the brain that can’t be seen during most scans.

According to the data they presented, the researchers found that the players who had headed the ball more than about 1,100 times in the previous 12months showed significant loss of white matter in parts of their brains involved with memory, attention and the processing of visual information, compared with players who had headed the ball less.

This pattern of white matter loss is “similar to those seen in traumatic (外伤的) brain injury”, like that after a serious concussion, the researchers reported, even though only one of these players was reported to have ever experienced a concussion.

The players who had headed the ball about 1,100 times or more in the past year were also generally worse at recalling lists of words read to them, forgetting or fumbling the words far more often than players who had headed the ball less.

【语篇导读】本文是一篇说明文,属于科普类话题,文章讲了研究表明用头顶足球,可造成大脑伤害。

25. Where do you think the text comes from? ( )

AMedicine instructions.

BA text for doctors.

CA research report.

DA sports advertisement.

26. What do we know about the volunteers? ( )

AThey had serious injury on the head.

BThey were adults who still played soccer.

CThey were all researchers about soccer.

DThey all had children who played soccer.

27. What was used to find the structural changes in the brains? ( )

AAdvanced computers.

BA new technique M. R. I.

CSpecial questionnaires.

DLearning skills.

28. We can conclude that frequent heading may have . ( )

Aa significant effect on one’s brain

Blittle effect on one’s brain

Cnothing to do with the brain

Dimprovement in one’s brain

分值: 8分 查看题目解析 >
1

When Dawn Bonfield, the former chief executive of the Women's Engineering Society, ran a stand recently at a big military air show, she was in for a shock.

There were around 900 Brownies among the crowd and Ms Bonfield says, "I'm saying to all these girls, 'Do you know about engineering, would you like to be an engineer, have you thought about engineering?' And in the whole day... probably five or six of them said yes. Every other one said no, just straight out no."

What surprised her most, she says, is that it wasn't that these eight and nine-year-old girls didn't know what engineering was. Simply that they had already switched off. They had lost interest in engineering. "So how much work does it take to change that?" asks Ms Bonfield. "I mean it's huge."

There's no shortage of data to back up her estimation of the scale of work required. The latest figures from the Office for National Statistics show that women make up around just 8% of engineers in the UK. And this is at a time when the UK needs to produce thousands more engineers, so much so that the inventor, Sir James Dyson, is planning to open his own instituteto address the skills shortage.

Not enough female role models is well documented as a reason why girls don’t choose engineering.

The attitude of parents was also an important factor in career choices. For girls, perhaps unsurprisingly, mothers were particularly influential.

"My mum was a bit iffy about it at first because she was more like, 'Girls should do this and that and the other,' more like 'keep your posture up and be ladylike'," says middle school student Hannah. "But my dad used to build a lot of stuff and he got me into that. So after my mum saw how me and my dad interacted she said, 'Yeah, go for it' and she's kind of the one who supported me with this."

【语篇导读】本文是一篇说明文,属于调查报告类,作者通过调查得出“不重视工程”。

29. What is the author’s purpose in writing the text? ( )

ATo show the shortage of girls in engineering.

BTo introduce some famous girl engineers.

CTo promote the social status for engineers.

DTo give girls advice on how to select careers.

30. What does the underlined word “Brownies” in the Paragraph 2 refer to? ( )

AChocolate cakes.

BYoung girls.

CGirls with brown hair.

DStudents in brown.

31. What shocked Dawn Bonfield most? ( )

AThere were so many girls at the show.

BMany girls had run off before seeing her.

CGirls didn’t know anything about engineering.

DGirls paid no attention to engineering.

32. Why did Hannh finally choose engineering? ( )

ABecause she found a woman role model.

BBecause her mother was sure of her future.

CBecause her father had influence on her.

DBecause she wanted to meet the demand of society.

分值: 8分 查看题目解析 >
1

You’ll need to download free software to connect to our Secure Drop service. It’s easy to use and works like a web browser that you’re familiar with, like Firefox or Chrome.

Here’s how to get started:

1st,Visit TorProject. org, and follow the directions to download Tor.

2nd,Launch the Tor Browser, copy and paste the following URL into the address bar: http://3expgpdnrrzezf7r.onion/

From there, you can complete the instructions for how to send us files and messages. To protect your identity, you’ll receive a randomly generated code name. You’ll want to remember it in case you want to come back--- using the code name provide your name.

For greater security, you may want to use a public WiFi network, rather than your home or office internet connection. Using a USB drive, you can also temporarily boot your computer into the TAILS secure operating system, which includes the Tor Browser; more information is available on the TAILS website.

U.S Mail

You may also contact us via postal mail if you’re living within the United States. You should consider mailing your package from an unfamiliar letter box and not including a return address.

Our mailing address is:

The Associated Press

1100 13th Street NW

Suite 500

Washington, DC 20005

【语篇导读】本文是一篇说明文,属于科技类话题,文章介绍如何安全下载免费软件和发送文件。

33. What should you do after launching the Tor application? ( )

AWe should download Tor.

BWe should visit TorProject.org

CWe should copy and paste the address bar.

DWe should complete the instructions at once.

34. How can you protect your security according to the text? ( )

AUse our own personal computer.

BBe sure to log on with our real name.

CUse the code name given by the software.

DSend files through home or public internet connection.

35. What do we know about the American users? ( )

AThey can contact the AP only by emailing.

BThey must use their own letter box.

CThey should put a return address in mails.

DThey can send their files through a post office.

分值: 6分 查看题目解析 >
1

I’m a 34-year-old man, married, lived in a nice house, and have a successful career as an educational consultant. But my life was not always so great. I had a learning disability from _ early age. I went to a special school where I got plenty of extra help. Still, I suffered the rest of my school bd_blank (days) in public schools.

My life improved remarkably when I discovered art. The art world gave me a chance to express myself _ words. I went to a workshop and _ (gradual) got good at making things with clay. Here I learned my first important lesson: disabled bd_blank I was in language. I could still be smart and well express _ (I) with clay. And my confidence came along.

Later I decided to apply my previous experience to _ (learn) how to read and write. Every day, I bd_blank (practice) reading and writing, which I used to avoid as much as possible. After two hard years, I was able to read and write.

_ (go) through the long process with art, rock climbing, and reading and writing, now I’ve got to a point in my life where I know I am smart enough to dive into an area that is totally _ (know), hard, but interesting.

【语篇导读】本文是一篇记叙文,是属于个人生活类话题,文章介绍了作者艰难的人生。

61.

62.

63.

64.

65.

66.

67.

68.

69.

70.

分值: 15分 查看题目解析 >
1

71.短文改错 Hello everyone. I've got something to tell you, so please listen careful. There is several changes in the timetable for today. You start with English for usual, then business studies and after the break, history and art. Because the changes in the timetable, your business studies lesson this morning won’t be in Room 313. Instead, they will be in Room 303. Now the changes in the after-school activity this week. The debating group will met today. There’s some practice on Thursday---that’s tomorrow---for those of you which want to get into the school team. And on Friday, the music group will meet to prepare for the school performance. Finally, let’s see who is on the duty today. George, it was your turn, right?

【语篇导读】本文是一篇通知,属于应用文,介绍时间表上的几个变化。

分值: 10分 查看题目解析 >
补全信息 本大题共5小题,每小题2分,共10分。把答案填写在题中横线上。
1

Thanksgiving in the US is a celebration of the blessings of the previous year. This time it included one of the most divisive presidential campaigns. Even now it is over, the possibility of argument has not disappeared. Here we have some tips for you to survive this Thanksgiving.

●Cover up any signal of union

It might be fine to have your Hillary bumper sticker in New York, but it isn't going to go down well in Wyoming, where 70% voted Trump. Similarly, your "I love Trump" T-shirt will probably not be popular in California, where 62% voted Hillary. _

●Practice your facial expression beforehand

They say a picture tells 1,000 words. Your face is the same. _ You need to invest some energy in making sure your true feelings are completely buried. Ten minutes in front of the mirror should be enough to perfect your neutral face. _ Well, we suggest closing them. Easy.

●Have a list of neutral topics for the dinner table

The weather is A favorite subject of the British. It is inoffensive, bland and can provide a good half-hour's chat, if done well. Everyone has an opinion on whether or not it is colder/hotter/wetter/windier than last year/10 years ago/when they were little. You can involve the whole family. _ With Clinton and Trump supporters largely split on whether climate change exists, it could inadvertently lead to politics. So it's maybe trickier for Americans than the weather-worn Brits. _ After all, the rivalry between your American football team of choice and your cousin's may have a long and vitriolic history, but it is likely to be less poisonous than the current differences in your politics.

【语篇导读】本文是一篇说明文,是属于社会生活类话题,介绍了选举后感恩节生存的短暂指南。

ASports may not be a neutral subject.

BBiting your lip is simply not enough this holiday season.

CThere are hundreds of outstanding topics for Thanksgiving.

DThere is one slight downfall to this particular favorite.

EAre you one of those people whose eyes always tell the truth?

FSo we advise leaving the T-shirt at home, and covering up the stickers.

GIt would be fine, if people of different opinions would not spend Thanksgiving together.

分值: 10分 查看题目解析 >
完型填空 本大题共20小题,每小题 1.50分,共30分。
1

What if at age forty-six you were burned beyond recognition and then four years later were paralyzed from the waist down?

A horrible motorcycle accident left W. Mitchell’s face a quilt of multicolored skin, his hands fingerless and his legs motionless in a wheelchair. The sixteen surgeries burned sixty-five percent of his body, leaving him unable to bd_blank a fork , dial a telephone or go to the bathroom without help. _ Mitchell, a former Marine, never believed he was _ . “I am in charge of my own spaceship,” he said. Six months _ he was piloting a plane again. Mitchell bought himself a Victorian home in Colorado, a plane and a bar. Later he teamed up with two friends and co-founded a stove company that bd_blank to be Vermont’s second largest private employer.

Then four years later, the plane Mitchell was piloting _ back onto the runway during takeoff, destroying Mitchell’s 12 thoracic vertebra(腰椎) and paralyzing him from the _ down. “I _ what the hell was happening to me. What did I do to _ this?” Not bd_blank , Mitchell worked day and night to regain _ .

He was elected Mayor of Crested Butten, Colorado. Mitchell later ran for Congress, turning his strange appearance into a useful quality with slogans such as, “Not just _ pretty face.” Despite his _ looks and physical bd_blank , Mitchell began white water rafting. He fell in love and married, earned a master’s degree in public administration and _ flying. Mitchell’s unshakable _ Mental Attitude has _ him appearances on the “ Today Show” and some famous publications. “_ I was paralyzed, there were 10,000 things I could do.” Mitchell says. “Now there are 9,000. I can either focus on the 1,000 I bd_blank or focus on the 9,000 I have left.” Remember: “It’s not what happens to you; it’s _ you do about it.”

【语篇导读】本篇文章是一篇记叙文,属于人物传记类话题,讲述了W. Mitchell的传奇故事。

41.

Aclear up

Bset up

Cpick up

Dcut up

42.

AAnd

BBut

CSo

DThen

43.

Adefeated

Bdeserted

Cattacked

Drejected

44.

Abefore

Bsince

Cago

Dlater

45.

Agrew

Bintended

Cfell

Dmeant

46.

Aran

Brushed

Cflew

Dcrashed

47.

Ashoulder

Bwaist

Cknee

Dneck

48.

Awondered

Bknew

Cexpected

Dconcluded

49.

Adeserve

Badmire

Cenjoy

Dexperience

50.

Asatisfied

Bpleased

Cdiscouraged

Dannoyed

51.

Apossession

Brespect

Cindependence

Dbalance

52.

Aone

Banother

Cthe other

Deither

53.

Ahandsome

Bshocking

Ccommon

Dcool

54.

Adreams

Bexams

Ctasks

Dchallenges

55.

Acontinued

Bstarted

Cstopped

Dquit

56.

ANegative

BIndifferent

CSensitive

DPositive

57.

Ataught

Bearned

Coffered

Dcost

58.

ABefore

BAfter

CWhen

DWhile

59.

Aobtained

Bdid

Clost

Dsuffered

60.

Ahow

Bwhen

Cwhat

Dwhether

分值: 30分 查看题目解析 >
书面表达 本大题共25分。
1

72.假定你是高中生李华,你们学校要在三月十日举办英语配音比赛(dubbing contest),你想参赛,但是不知道该选什么电影。你给笔友Peter写封邮件,请他推荐。

要求: 1. 主题是关于友谊; 2. 时间限定在4到5分钟; 3. 每个节目最多6个角色。

注意:1. 词数100左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

__________________________________________________________________

分值: 25分 查看题目解析 >
  • 上一题
  • 1/9
  • 下一题

点击 “立即下载”

即可下载本试卷,含解析哦

知道啦