The mental aspect of athletics is underrated. The common expression, “athletics are 90 percent （1） and 10 percent physical,” is often used by coaches, and stresses that mindsets make a huge （2） in competitions.
“The physical aspect of the sport can only take you （3） ,” said Olympic gold medal-winning gymnast Shannon Miller during an interview with the Dana Foundation. “The mental aspect has to （4） , especially when you’re talking about the best of the best. In the Olympic games, everyone is talented. Everyone （5） hard. Everyone does the work. What （6） the gold medalists from the silver medalists is simply the mental game.”
Many athletes have used the technique of mental imagery, or （7） , to perform at their best. Research on the brain patterns of （8） found that the patterns activated when a weightlifter lifted heavy weights were activated （9） when they simply imagined lifting and some studies have suggested that mental （10） can be almost as effective as physical training. One study, published in the Journal of Sport & Exercise Psychology in 1996, found that （11） weight lifting caused （12） changes in muscle activity.
“Mental imagery （13） many cognitive (认知的) processes in the brain: motor control, attention, perception, planning, and memory,” researcher Angie LeVan wrote in Psychology Today. “So the （14） is getting trained for actual performance during visualization. It’s been found that mental practices can enhance motivation, increase confidence, improve motor performance and （15） your brain for success.”
（16） visualizing is more than just thinking about an upcoming event. （17） athletes use visualization, they truly feel the event taking place in their mind’s eye.
“During visualization, she incorporates (整合) all of her （18） into the experience,” sports psychologist Dr JoAnn Dahlkoetter wrote in a blog post on The Huffington Post （19） a speed skater she works with. “She feels her forefoot pushing off the track, she hears her skating splits, and she sees herself racing ahead of the competitors. She experiences all of the elements of her race （20） before executing (完成) her performance.”
（1）A. mental B. intelligent C. lucky D. strategic
（2）A. difference B. importance C. improvement D. challenge
（3）A. so long B. so far C. so much D. so high
（4） A. turn on B. show off C. take up D. set off
（5） A. thinks B. moves C. runs D. trains
（6） A. breaks B. pushes C. decides D. distinguishes
（7） A. activation B. visualization C. motivation D. perception
（8）A. athletes B. gymnasts C. weightlifters D. skaters
（9）.A. regularly B. normally C. finally D. similarly
（10） A. connection B. practice C. performances D. directions
（11）A. imagining B. considering C. reviewing D. dreaming
（12）A. few B. usual C. actual D. strange
（13） A. impacts B. increases C. slows D. follows
（14）A. brain B. body C. attention D. memory
（15）A. help B. apply C. use D. prepare
（16）A. Though B. But C. Thus D. Otherwise
（17）A. Unless B. After C. When D. Until
（18）A. observations B. spirit C. determination D. senses
（19）A. to B. for C. about D. with
（20）A. in detail B. in surprise C. on time D. for example
（1）考查形容词辨析。根据空后“and 10 percent physical”，并结合上句话“The mental aspect of athletics is underrated”可知，体育运动90%是心理方面10%是身体方面，因此mental符合文意。
（2）考查名词辨析。根据空前“mindsets make a huge”，并结合空后内容可知，心态在比赛方面会产生巨大的影响；“make a difference”为常用短语，意为“有影响，有关系，有作用”，符合文意。
（3）考查短语辨析。根据空前“The physical aspect of the sport can only take you”，并结合选项可知，身体方面只能让你做到这种程度，“so far”意为“到这种程度，到目前为止”，符合文意。
（4）考查动词短语辨析。A项意为“打开，发动，兴奋”；B项意为“炫耀，卖弄”；C项意为“拿起，从事，占据”；D项意为“出发，引起”。根据空前“The mental aspect has to turn on”可知，心理方面必须兴奋起来。故选A。
（5）考查动词辨析。根据空后“hard. Everyone does the work”可知，每个人都刻苦训练，因此trains符合文意。
（6）考查动词辨析。根据空后“the gold medalists from the silver medalists is simply the mental game”，并结合选项可知，区分金银牌得主的仅仅是心理比赛，distinguishes意为“区分，辨别”，常与空后的介词from构成动词短语，符合语境。故选D。
（7）考查名词辨析。根据空前“Many athletes have used the technique of mental imagery, or”可知，许多运动员使用心理意象这一技术或者想象来创造最佳状态，visualization意为“想象，形象化，视觉化”，符合文意。故选B。
（8）考查名词辨析。根据空后“found that the patterns activated when a weightlifter lifted heavy weights”，并结合选项可知，此处指的是对举重运动员的大脑模式研究，因此weightlifter符合文意。
（9）考查副词辨析。根据空前“when a weightlifter lifted heavy weights were activated”，并结合空后的内容可知，空格处的前后的内容是一种对比关系，similarly“类似于，同样地”，符合语境。
（10）考查名词辨析。根据空后“can be almost as effective as physical training”，并结合下文第（9）空之后“It’s been found that mental practices…”可知，此处指的是心理练习。故选B。
（11）考查动词辨析。根据空后内容，并结合上文第（4）空之后“when they simply imagined lifting”可知，此处指的是在心里想象着举重，因此imaging与文意相符。
（12）考查形容词辨析。根据空后“changes in muscle activity”，并结合上一题的语境可知，想象着举重会引起肌肉活动方面的实际变化，actual“实际的，事实上的”，符合文意。
（13）考查动词辨析。根据空后“many cognitive processes in the brain”可知，心理意象会对大脑的许多认知过程产生影响，impacts意为“影响，冲击”，符合文意。
（14）考查名词辨析。根据空后“is getting trained for actual performance during visualization”可知，大脑正在为实际表现得到训练，因此brain符合语境。
（15）考查动词辨析。根据空后“your brain for success”，并结合空前的内容可知，心理练习能够使你的大脑为成功做好准备，prepare可与空后的介词for构成动词短语，含义与文意相符。
（16）考查连词辨析。根据空后“visualizing is more than just thinking about an upcoming event”，并结合上一段的内容可知，空格处表示的是转折，因此But符合文意。
（17）考查连词辨析。根据空前“athletes use visualization, they truly feel the event taking place in their mind’s eye”可知，当运动员发挥想象时，他们真的感到体育项目在他们的脑海中正在举行，因此When符合语境。
（18）考查名词辨析。根据空前“During visualization, she incorporates all of her”可知，在想象中，她把所有的感觉都融合在这种体验中，因此senses与文意相符。
（19）考查介词辨析。根据空前“sports psychologist Dr JoAnn Dahlkoetter wrote in a blog post on The Huffington Post”可知，运动心理学家JoAnn Dahlkoetter博士写了一篇关于一名速滑运动员的博客。故选C。
（20）考查介词短语辨析。根据空前“She experiences all of the elements of her race”可知，她逐一经历了比赛的所有过程，“in detail”意为“逐一地，详细地”，符合文意。
As a working mom with three young sons, keeping the house clean is a big challenge. Though we clean the house every week, one hour （1） (late) after cleaning our bedrooms and bathrooms are back to their messy look. When （2） (ask), my boys will help neaten their room, clear their plates from the table and pick up their school junk. But I need to remind them （3） it again and again.
If I don’t remind them, I will step over all the things （4） make my house look like a garbage can. This is quite （5） change from my pre-kid years when I never ___（6） (leave) any waste in the house. It seems that I cannot get these days back again at my own house.
When last week I found a program ___（7） (call) “Share a Healthy Habit” on a newspaper, I saw a great chance to engage my sons in cleaning chores. Why not encourage these behaviors during the summer, while school is out and their life is （8） (relax)?
The goal for my boys is to clean （9） own dorm room themselves when they are free. The rewards for clean habits start young and continue as they get （10） (old), so I need to start my plan as soon as possible.
（3）考查介词。“remind sb of sth”为固定短语，意为“提醒某人某事”。
（5）考查冠词。change 为可数名词表泛指，quite a change 意为“非常大的转变”，故填不定冠词。
（9）考查物主代词。空格处作定语，用于指代 “my boys”，结合短语“one’s own + sth.”可知，空格处应填their。
Dear Sir or Madam,
My name is Li Hua, and I was a passenger
Dear Sir or Madam,
My name is Li Hua, and I was a passenger on Flight CA566 of your airline, returning from abroad on May 15, 2015. Unfortunately, I found that my suitcase got lost when I arrived at the airport. I am therefore writing to ask for your help in finding my suitcase.
The suitcase is a black one, 80cm long,40cm wide and 25cm thick, with my name tag on the back. It contains many important personal files and some scientific materials. There are also some presents I bought for my family members and friends. It will be a great disappointment to me if I can’t find it.
I would greatly appreciate it if you could help find my lost suitcase. I’m looking forward to hearing from you soon.
Historians usually just study great things that happened in the past time, but Drew Faust has made history! On February 11, 2007, Faust was named president of Harvard University. She is the first woman to hold the position in the school's 371-year history.
“I am a historian," she said. "I've spent a lot of time thinking about the past, and about how it shapes the future. No university in the country, perhaps the world, has as remarkable a past as Harvard's. “
“And our common enterprise is to make Harvard's future even more remarkable than its past. That will mean recognizing and building on what we already do well. It will also mean recognizing what we don't do as well as we should, and not being satisfied until we find ways to do better.”
It is her great desire for improvement and willingness to try out new ideas that have given Drew success in a world controlled by men. "This is a man's world, my girl, and the sooner you learn that, the better off you'll be." Drew Faust recalls her mother telling her this when she was young, but she didn't accept it.
Faust grew up in a well-off family in Virginia's Shenandoah Valley in the 1950s. Even then, she was a trailblazer (先驱). A conversation with her family's black handyman (零工) and driver inspired her to write a letter, on school notebook paper, to President Dwight Eisenhower.
She asked that he help bring US citizens together in the south, a much divided part of the country at the time.
"Drew Faust is a historian with her eyes on the future," said Susan Graham, a professor of Harvard. Many of the university's schools said that they believe Harvard will have a brighter future under the leadership of Drew Faust.
（1）Why does the writer say Drew Faust has made history?
A. Because she was president of Harvard University.
B. Because she was the first woman to be president of Harvard University.
C. Because she is a historian.
D. Because Harvard has a remarkable past.
（2） What do we know about historians?
A. They are usually women. \
B. They are usually presidents of universities.
C. They are usually born in well-off families.
D. They usually study great things that happened in the past.
（3）What did her mother mean by saying ''This is a man’s world, my girl... '' ?
A. To encourage her to do man's work.
B. To ask her to be well-off.
C. To tell her to do things as a girl should do.
D. To expect her to be a historian.
（4） Which of the following is true according to the passage?
A. Faust was born in the north of the US.
B. She wrote a letter to President Eisenhower when she became president of Harvard.
C. Historians just care about great things that happened in the past.
D. Faust's desire for improvement and willingness to try out new ideas has given her success.
（1）细节理解题。根据第一段最后一句“She is the first woman to hold the position in the school's 371-year history”可知，Drew Faust是哈佛大学371年历史上第一位女校长，这是作者认为她创造了历史的原因。故选B。
（2）细节理解题。根据第一段第一句“Historians usually just study great things that happened in the past time”可知，历史学家通常研究发生在过去的大事。故选D。
（3）句意理解题。根据第四段最后一句“but she didn't accept it”，并结合上文内容可知，Drew Faust的母亲想让女儿认识到这是一个男人的世界，想让她做好一个女孩应该做的事情。故选C。
（4）细节理解题。根据第四段第一句“It is her great desire for improvement and willingness to try out new ideas that have given Drew success in a world controlled by men”可知，C项内容符合题意。
How would you feel if you had just returned home at 1:30 a.m. from a two-month trip through Cambodia, Vietnam and the Philippines wanting nothing more than to sleep in your own bed, only to discover your entire room had been transformed into a pink, princess wonderland equipped with bright and shining furniture, a dollhouse and stuffed(标本) animals? That's exactly what happened on June 17 to Tom Overend, 26, from Footscray, Australia, when he got back to the house he shares with four of his best friends.
"We live in an old large refitted shop, where we host things often," Overend wrote in an email to GoodMorningAmerica.com. "Whenever we do, everything gets piled into my room. I was expecting to return to a storage room, which I think is why they deliberately set out to achieve the opposite."
His four friends completed the entire room makeover in two days, including all the time it took to shop, decorate and paint the space. They even created a Facebook event inviting 15 additional net friends to get involved in the process.
When asked if his friends often play tricks like this, Overend responded, "Yes, but this has certainly raised the bar. We like surprises. We're blessed with a creative household. I'd say we don't even consider them 'tricks.' We just enjoy upstaging each other's surprises. "Overend's roommates claim the entire room cost them less than $60 to construct. Most of the toys were borrowed from friends, the bed they bought for free from Gumtree, an Australian version of Craigslist, and the bright pink paint only cost $14.
However, revenge(报复) might be in store for one of Overend's roommates, Marc McIntyre, who is the next of the young men to go on a lengthy trip. Overend wrote. "I'm looking into how much it'll cost to fill his room with deer and lions. He's definitely getting some kind of unique animals in there. I promise."
（1）On arrival at home from a long trip, Overend felt that ______
A. he could hardly go to sleep
B. his room was in a mess.
C. His room, has changed a lot.
D. He was eager to share his experience
（2）the underlined word “bar” in paragraph 4 means_______
A. doubt B. level
C. cost D. popularity
（3）Why did Overend’s friend make transformation in his room?
A. to construct a pretty room
B. To attract mare net friends
C. To give him a big surprise
D. To show off their creativity
（4）What can be inferred from the passage?
A. Overend and friends often play with some animals.
B. Marc might have participate in the transformation of his room.
C. It costs much to decorate and paint a room/
D. Overend is not getting well with his friends.
（1）细节理解题。第一段第一句话提到“…only to discover your entire room had been transformed into a pink, princess wonderland…”，而第二句话提到“That's exactly what happened on June 17 to Tom Overend, 26, from Footscray, Australia, when he got back to the house…”。由此可知，当奥弗伦回到家时，他的房间发生了很大变化，C项与此相符。
（2）词义猜测题。第四段划线词前面提到“When asked if his friends often play tricks like this, Overend responded, ‘Yes, but this has certainly raised…”，即被问起是否他的朋友经常玩这样的把戏时，奥弗伦说是这样，但是已经有所提高，很显然，划线词的意思就是“水平”之意，与B项的词义接近。
（3）细节理解题。第四段第一句话的引号内提到“We like surprises… We just enjoy upstaging each other’s surprises.”。显而易见，奥弗伦的朋友之所以对他的房间进行了改造装饰，就是为了给他一个大大的惊喜。故答案选C。
（4）推理判断题。最后一段开头提到“However, revenge might be in store for one of Overend's roommates, Marc McIntyre, who is the next of the young men to go on a lengthy trip.”，即报复可能在等待奥弗伦的一个室友，马克·麦金太尔，他是下一个去漫长旅行的人。既然谈到了“报复”，显然马克·麦金太尔很可能参与了奥弗伦房间的改造装饰。故选B。
Olaf Stapledon wrote a book called First and Last Men, in which he looked millions of years ahead. He told of different men and of strange civilizations, broken up by long ‘dark ages’ in between. In his view, what is called the present time is no more than a moment in human history and we are just the First Men. In 2,000 million years from now there will be the Eighteenth or Last Men.
However, most of our ideas about the future are really very short-sighted. Perhaps we can see some possibilities for the next fifty years. But the next hundred? The next thousand? The next million? That's much more difficult.
When men and women lived by hunting 50000 years ago, how could they even begin to picture modern life? Yet to men of 50000 years from now, we may seem as primitive in our ideas as the Stone-Age hunters do to us. Perhaps they will spend their days goallocking to make new spundles, or struggling with their ballalators through the cribe. These words, which I have just made up, have to stand for things and ideas that we simply can't think of.
So why bother even to try imagining life far in the future? Here are two reasons. First, unless we remember how short our own lives are compared with the whole human history, we are likely to think our own interests are much more important than they really are. If we make the earth a poor place to live on, because we are careless or greedy or quarrelsome, our grandchildren will not bother to think of excuses for us.
Second, by trying to escape from present interests and imagine life far in the future, we may arrive at quite fresh ideas that we can use ourselves. For example, if we imagine that in the future men may give up farming, we can think of trying it now. So set your imagination free when you think about the future.
（1）A particular mention made of Stapledon's book in the opening paragraph ______.
A. serves as an introduction to the discussion
B. serves as a description of human history
C. shows a disagreement of views
D. shows the popularity of the book
（2）The text discusses men and women 50000 years ago and 50000 years from now in order to show that ______.
A. human history is extremely long
B. it is difficult to tell what will happen in the future
C. it is useless to plan for the next50000 years
D. life has changed a great deal
（3）Spundles and ballalators are used in the text to refer to ______.
A. unknown things in the future B. ideas about modern life
C. tools used in farming D. hunting skills in the Stone Age
（4）According to the writer of the text, imagining the future will ______.
A. make life worth living
B. enable us to better understand human history
C. help us to improve farming
D. serve the interests of the present and future generations
（2）推理判断题。根据第二段后四句“But the next hundred?...The next million? That's much more difficult”，并结合第三段前两句50000years ago, how could they even begin to picture modern life? Yet to men of 50000 years from now…”可知，很难想象将来会发生什么。故选B。
（3）指代判断题。根据第三段最后一句“These words, which I have just made up, have to stand for things and ideas that we simply can't think of”可知，这些是作者杜撰的词，指代将来未知的东西。故选A。
增加：在缺词处加一个漏字符号（ ∧ ），并在其下面写出该加的词。
注意： 1. 每处错误及其修改均仅限一词；
Yesterday I attended a lecture delivering by Professor Zhang. From lecture I learned that, with the development of TV and computers, people today sit a lot more than ever before on history. That has a bad effect on their healthy. Not only can this habit make your neck and back ache, but it may also make you fat, increase with the risk of heart disease and even death.
To prevent these problem, Professor Zhang suggested those who sit too much formed some good habits in life, such as going to school or work on foot or by bike. He particular reminded us that our students should stand up to do some activities during break time at school.
（4） healthy→ health。
（5） and→ or。
（7） problem→ problems。
（3）on→ in。第一段第二句，“in history”为常用短语，意为“在历史上”。
（8）formed→ form。第二段第一句，suggested意为“建议”，所接宾语从句应用虚拟语气，即“(should) + 动词原形”。
Five ways to help you find the true meaning of life
1. Figure out what you need
Sometimes it’s hard to figure out what you need. (1) Is it your family? The freedom to express yourself? Love? Financial security? Something else? If it helps, you can make a list of priorities. Also think about the kind of legacy you want to leave behind.
Don’t feel bad for being selfish. It’s your life. It’s time for you to live it exactly the way you want to. If you constantly regret things you did or didn’t do in the past, then you won’t be able to move forward. Don’t live in the past. Live in the present...and the future!
3. Determine what makes you truly happy
There’s no waste to life if you’re happy living it. （3） . So take a few moments and really think about what makes you happy. Is it traveling? Being around children? Owning a successful business? Your significant other? Financial freedom? Once you pinpoint the one thing that makes you happy the most, you’ll have a pretty clear idea of what you should strive for in your life.
4. Let people around you know what you’re trying to achieve
（4） Voice it all out! If you tell people what you’re trying to accomplish, they will most likely support you and give you new ideas. Sometimes mother does know best!
5. Stay positive
Life doesn’t always go how you want it. Don’t feel disappointed as your plans stray. Take control. （5） You will get there some day. You’re just taking a little detour (绕道). Sometimes a positive attitude is all you need to keep going.
A. Don’t keep your goals and desires to yourself.
B. Regret nothing
C. As an famous English proverb says, no pains, no gains.
D. Your happiness is the root of your desires.
E. Instead of giving in, try your best to deal with the changes.
F. Sit down and think about what you need the most.
G. Do not wait for good things to happen to you.
It's almost impossible to go through life without experiencing some kind of failure. If you have a fear of failure, you might be uncomfortable setting goals. But goals help us decide where we want to go in life. Without goals, we have no sure destination.
Many experts recommend visualization(形象化) as a powerful tool for goal setting. Imagining how life will be after you've reached your goal is a great motivator to keep you moving forward. However, visualization might produce the opposite results in people who have a fear of failure. In his article, researcher Thomas Langens showed that people who have a fear of failure were often left in a strong negative mood（消极情绪）after being asked to visualize goals and goal attainment.
So, what can you do instead?
Start by setting a few small goals. These should be goals that are slightly, but not overwhelmingly, challenging. Think of these goals as "early wins" that are designed to help improve your confidence. For example, if you've been too afraid to talk to the new department head (who has the power to give you the promotion you want), then make this your first goal: Plan to stop by her office during the next week to introduce yourself. Or, imagine that you've dreamed of returning to school to get your MBA(工商管理硕士), but you're convinced that you're not smart enough to be accepted into business school. Set a goal to talk with a school counselor or admissions officer to see what's required for admission.
Try to make your goals tiny steps on the route to much bigger goals. Don't focus on the end picture: getting the promotion, or graduating with an MBA. Just focus on the next step: introducing yourself to the department head, and talking to an admissions officer. That's it.
Taking one small step at a time will help build your confidence, keep you moving forward, and prevent you from getting overwhelmed with visions of your final goal.
（1）The opinion of Thomas Langens is used to ____________.
A. prove the limitations of visualization
B. tell the results of setting goals
C. draw the readers’ attention to the topic
D. stress the importance of visualization
（2） The fourth paragraph is developed mainly by ____________.
A. analyzing causes B. making comparisons
C. giving examples D. following the order of space
（3） What is the main theme of the passage?
A. Having a goal is vital to success.
B. Ways to overcome your fear of failure.
C. Skills to set your goals.
D. Visualization is a powerful tool for goal setting.
（1）推理判断题。根据第二段最后一句“…Thomas Langens showed that people who have a fear of failure were often left in a strong negative mood after being asked to visualize goals and goal attainment”，并结合上文内容可知，Thomas Langens的观点证明了形象化的局限性。故选A。
（2）推理判断题。根据第四段第四句“For example, if you've been too afraid to talk…”，并结合下文可知，第四段主要是以举例的形式来展开内容的。故选C。
（3）主旨大意题。根据第三段“So, what can you do instead?”，并结合下文内容可知，短文的主题是设定目标的技巧。故选C。