• 英语 包头市2017年高三第一次模拟考试
简答题(综合题) 本大题共55分。简答应写出文字说明、证明过程或演算步骤。
1

Oxford Summer Academy,Oxford

The Oxford Summer Academy is a specialized program for 16-19-year-olds who want a taste of life at one of the world's most well-known universities.Activities range from morning tutorials(辅导)to afternoon electives that are designed to broaden students' understanding of what they'll be studying and how to be excellent in their chosen fields.

Ardmay House,Long Loch,Scotland

Ardmay House is the sort of adventure camp that makes adults jealous.Campers are presented with Lord of The Rings type settings to feel and try new things.With activities like climbing,beach art,fashion shows and quiz nights, kids are brought closer to nature and their peers in a fun and safe environment.

Uppingham Summer School,Uppingham

The Uppingham Summer School offers an impressive variety of summer courses from arts and crafts to theatre, cookery and sports.It was their Creativity Technologies Powerhouse that caught our eye when researching camps for this article.The course covers everything from iPhone app and design to computer game design,film-making,robot design and music technology.It's basically a course that takes them through the most exciting technology among the modem media.It's an amazing environment for kids to learn and grow in.

Learn and Experience,Yorkshire

Learn and Experience focuses on giving kids from the UK and abroad a chance to interact and have a good time with one another,an experience that makes them grow as individuals.With half the campers coming from abroad,it's a golden opportunity for curious kids to put their geography classes into practice without having to leave the country.

【语篇导读】本文是一篇说明文。该文章主要介绍了四所英国顶尖的夏令营学校以及这四所学校所开设的课程及重点培养的方向。

21.Who will be most interested in Oxford Summer Academy? ( )

AThose who are entering Oxford.

BThose who have to improve their studies.

CThose who want to practice their oral English.

DThose who want to experience the life of Oxford.

22.The Uppingham Summer School attracts kids mainly because of . ( )

Aits art courses

Bits amazing environment

Cits creative technology courses

Dits good condition

23.A student who wants to put his geography knowledge to practical use will go to . ( )

AOxford Summer Academy,Oxford

BArdmay House,Long Loch,Scotland

CUppingham Summer School,Uppingham

DLearn and Experience,Yorkshire

分值: 6分 查看题目解析 >
1

Children often suffer pain and insecurity when their parents separate.When my ex-husband and I split up after 10 years of marriage,our daughter was 5 years old and my son only 3.We decided to consult a psychologist about the best way to explain this new situation to the children.

She shared with us this special story about a land turtle and a sea turtle,which we then used to help them better comprehend.

Once upon a time,a land turtle (Mommy) met a sea turtle (Daddy) close to a beautiful shore.Soon they fell deeply in love and decided to get married.For a time,they continued to live at the water's edge so that Mommy could sit on the sand and keep dry and warm,while Daddy sat in the shallow water to keep cool.A few years later two baby turtles arrived (you both!).They were very special indeed and looked a little like each of their parents.

But as the years went by,Daddy sea turtle started spending more and more time in the ocean as he traveled deeper and deeper to look for pearls.Mommy land turtle also started wandering up into the sands to hunt for food in the woods.Little by little,Daddy and Mommy turtle started to drift further and further apart.Finally one day,Mommy and Daddy turtle decided they didn't want to live together anymore.The little turtles continued to spend time with each of their parents.They made lots of friends with all the fish,dolphins and whales in the ocean and also many friends with the rabbits,deer,and foxes in the woods.In fact they grew up to be a new kind of turtle that could live both in the ocean and on the land.

Over the years,this tale of the land and sea turtle has helped my children cope with and accept the fact that my marriage to their father was over.They know that we once loved each other very much and they were born out of true love.

【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者为了使孩子更好地理解和适应自己离婚的事实,寻求心理咨询师的帮助,她和作者分享了两只乌龟的爱情故事。这个故事帮助作者的孩子们懂得,父母曾经深爱彼此,不论何时他们都是作者和前夫爱的结晶,

24.The underlined “They” in the second paragraph refers to . ( )

Athe two baby turtles

Bthe land turtle and the sea turtle

Cthe author and her ex-husband

Dthe author's children

25.When the parents divorce,their children often feel . ( )

Arelieved

Bunsafe

Cpleased

Dannoyed

26.In the third paragraph,the underlined phrase “drift apart” probably means . ( )

Amake sense

Bbecome disconnected

Cbreak down

Dget excited

27.We can probably find the passage in the column “ ”. ( )

ACulture

BCareer

CParenting

DEducation

分值: 8分 查看题目解析 >
1

Proper diet and regular exercise seem to be the only methods for losing weight.However,the importance of water should be added in the process.While medical science has proven the positive effects of water,most people still do not drink enough each day.

The reason why water is so important for weight loss has something to do with metabolism(新陈代谢)of fat. The liver(肝脏)is in charge of this process when it comes to turning stored fat in-to energy.However,the liver is also responsible for helping the kidneys(肾脏)that need enough water in order to function properly.The liver has to perform all the functions of the kidneys on its own when they are short of water.This means the liver doesn't have enough energy to metabolize fat.So,drinking water allows the kidneys to focus on their job and the liver to focus on its job.

Also,studies have shown that water can make us feel full when drunk before meals.Without even making an effort,most people who drink a glass of water before a meal will eat 33% less.This is due in part to the fact that they simply get fuller quicker because the water is taking up space.The other reason is that the food will expand as soon as it hits the water-filled stomach.

Water is important for every aspect of the health of the human body.By drinking more water and improving the health of the body,weight loss goals can be achieved with greater ease.

【语篇导读】本文是一篇议论文。文章主要讲述了水对人体的重要作用,水不仅能维持人身体健康,也能帮助人们减肥。接着从两方面详细论述了原因,其一是从脂肪的新陈代谢方面,其二是饭前喝水方面。所以说通过多喝水也可以轻松减肥。

28.Which of the following is not mentioned in the passage as a way to lose weight? ( )

ARegular exercise.

BDrinking water.

CBalanced diet.

DMedical care.

29.The liver has to take over the job of the kidneys when . ( )

Athe kidneys are lacking in water

Bthere is something wrong with the kidneys

Cthe liver doesn't supply energy for the kidneys

Dthere is no fat for the liver to metabolize

30.Why can we lose weight by drinking water before meals? ( )

ABecause we don't feel thirsty any longer.

BBecause we eat much less than normal.

CBecause the water takes up too much space.

DBecause the food becomes larger and larger.

31.Which of the following would be the best title for this passage? ( )

AThe Liver Is Important to the Kidneys.

BHow the Digestive System Works.

CWater for a Healthy Life and Losing Weight.

DSeveral Tips for Losing Weight.

分值: 8分 查看题目解析 >
1

The Humane Society of Utah,a non-profit organization,is the largest shelter in the state because it takes every animal that can be lawfully accepted.The shelter employed photographer Guinevere Shuster,from New York,who came up with a creative way to find new homes for the dogs.She took lively photos for them.

The 31-year-old created sets of four pictures showing the playful and serious sides of each animal.Guinevere Shuster tried her best to show these dogs the way they'd really look if you allowed them into your life.She said,“I'm always trying to imagine better ways to make the poor animals attractive to the public.The photos show their great personalities and are a much better way than presenting them as the sad dogs waiting to be taken home.I'm lucky because I get to connect the two things I love most,animals and photography.”

Guinevere says she finds it easy to work with dogs.She said,“It's just me and the dog in the office so they can pay their attention to the photo-taking.I use a lot of treats and some funny noises I've learned to get the dogs' attention. A fun method is to throw treats at the dogs-it's useful for getting unusual looks from them.”

Since starting the project,a number of dogs have been taken home by dog lovers after they saw Guinevere's pictures on the Humane Society of Utah's Facebook page.In the last three years,she has photographed more than 4,000 animals.This year,the shelter has placed nearly 9,000 homeless pets into their permanent homes.

【语篇导读】本文是一篇报道性质的文章。主要介绍了美国犹他州动物保护协会发起的一个项目,即雇佣摄影家Guinevere Shuster给动物拍照片,以吸引人们来领养。照片发布后,许多人前来领养动物,项目效果很好。

32.The Humane Society of Utah is . ( )

Aa shelter center only for little dogs

Ba profit-making organization

Ca home for the old citizens in Utah

Dan organization to help homeless animals

33.What can we know about Guinevere Shuster? ( )

AShe is a photographer featuring on animals and plants.

BShe shows great interest in photographing animals.

CShe grew up in New York and learned photography there.

DThe photos of the dogs she took were displayed at her gallery.

34.Which statement is TRUE according to the passage? ( )

AThe organization only accepts animals from the state of Utah.

BGuinevere worked for the Humane Society of Utah voluntarily.

CMany dogs have been adopted after Guinevere's photos were posted.

DGuinevere takes the pictures of the dogs at her own home.

35.What is the author's attitude towards this project? ( )

AObjective.

BSubjective.

CDoubtful.

DCritical.

分值: 8分 查看题目解析 >
1

Many couples are quite puzzled about this question. How can lovers be devoted to each other for long? Actually, they just complain about their marriage to their partners all the time, not _(know) how to deal with the marriage crisis.

“Before we were _ (marry), my husband was a caring man”, a wife once told me. “It seemed that he would love me till the end of the world. Since we got married, he _ (become) a lazy bone. He watches ball games more than he watches me. He has changed so much that I can_ (hard) bear him.”

“Very funny,” answered the husband. “But have you looked at yourself lately? Several years ago, you were very beautiful. Now you wear that old dress. If I've changed from _ energetic man to a lazy one, then you've changed yourself from a _ (beauty) lady to an ugly one.” This hurtful but childish _ (argue) shows how couples, instead of looking for love, may look for all the _ (fault) that his/her partner has in their daily life.

Honestly speaking, how we see our partners often depends more _ how we are than how they are. It is a way of seeing. Husbands and wives are not audience _ participant observers in each others’ life. Remember that the law of lasting love is to look at your lover with love.

【语篇导读】:本文属于议论文,作者主要探讨了为什么有的夫妻互相抱怨对方,导致婚姻危机。夫妻的双方不是在寻找爱,而是在寻找对方的缺点,看待对方的方式上存在问题。爱情永存的秘密在于充满爱地看待另一半。

61.

62.

63.

64.

65.

66.

67.

68.

69.

70.

分值: 15分 查看题目解析 >
1

71.短文改错Our class paid a visit to a senior's home last Sunday. As soon as we got to there,we first did a thorough cleaning. Some swept and mopping the floor. Some cleaned the windows or others did some washing. An hour late,the rooms looked clean and tidy and took on a newly look.Then we were divided into two group. One group gave a wonderful performance who the elderly enjoyed very much; the other group taught those interested in English some daily expressions.All the elderly had good time with them.When lunch time came,we had to say goodbye for them.

分值: 10分 查看题目解析 >
补全信息 本大题共5小题,每小题2分,共10分。把答案填写在题中横线上。
1

Do you ever wonder if you're doing what you're supposed to be doing with your life? What if you have potential talents that could lead you to a new path and change everything for the better?

_The following tips will help you discover your potential strength.

●Do what you love.

One sure way to get yourself moving in the right direction is to do more of the things that make you feel good. _That might lead to writing a book or a movie or a career in writing. If baking treats for friends and neighbors gives you great pleasure, take it one step further. Upgrade your packaging and look into selling your goodies at a local market.

●Complete some assessment activities.

_While none of them is perfect,each of them can help you realize the types of your strengths.

_

It's not always easy to self-identify what we're good at. So go and ask your friends what they think your strengths are. You might be surprised at what they have to say. Are you creative, organized,or socially outgoing? Sometimes your friends are more aware of your strengths than you.

●Find a guide.

If you have an idea of where your potential strengths lie,it may help to find a person who has achieved success in a related area.Chances are that your guide would be happy to share tips and motivations to help you. Use this relationship to get hands-on experience. _Ask the owner of a shop you admire if you can work part time or volunteer in order to learn the business and see if it suits you.

【语篇导读】本文是一篇说明文。主要从四个方面告诉人们,如何发现自己的潜能实现自己的价值。

AAsk your friends.

BTurn to your teachers for help.

CStop wondering and start doing.

DIf you love to write, start blog now.

ESetting a goal helps you identify a potential strength.

FThere are many free self-evaluation tools on the Internet.

GDo you think you might want to open a bookstore or cafe?

分值: 10分 查看题目解析 >
完型填空 本大题共20小题,每小题 1.50分,共30分。
1

In March 2007, I was recovering from an operation for breast cancer and going through a terrible time. I spent my days at home _everything to myself. Then one of my colleagues suggested _ ,“Why don't you pick a couple of days and go to Ireland and escape?” I _ the tip.

The trip was fun,but when I got on the _to go home, I wasn't feeling well. My plan was to sleep for the _journey, but the guy next to me looked good-hearted for a conversation_he had kind eyes.

“I had an operation,”I said _ .‘‘I had breast cancer.’’ He paused for a moment and said,“What's wrong with that? Breast cancer is just a small _of you, like going to college or getting married.” I could feel my eyes _up with tears.

“Don't think too much of your problem,”he said. “Instead, think about how many people you could help.”

I had tears coming down my face, and said, “I can't _ I'm crying in front of you, I don't _ know you.”

“Look,you have a _ in life,” he said.“You can either _your things deep in your pockets and take them to your grave, or you can help someone.”

I've always been a very _person, and aside from the few people who needed to know, I'd kept my illness secret. I didn't want to be _by my weakness.

But this man, whose name was Ken Duane, showed me that my illness gave me _because it gave me the ability to _ someone else's load. I decided at that moment that I was going to try to help others by sharing my story _ , in hopes of inspiring those who were in the same or similar situation.Later that year, I talked about my illness and my _ with Ken on air.

I am forever _ that I never took a nap on that flight over the Atlantic.

【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者主要讲述了自己身患乳腺癌后,在回家的航班中偶遇Ken,他告诉作者要分享自己的经历,帮助和她同样境遇的人从生活的低谷中走出来。作者深受启发,很感激这次会话。

41.

Adevoting

Bexplaining

Ckeeping

Dstoring

42.

Aseriously

Bhurriedly

Ckindly

Dconfidently

43.

Aoverlooked

Bdismissed

Cdoubted

Daccepted

44.

Abus

Bplane

Ctrain

Dship

45.

Awhole

Blast

Cexact

Dnormal

46.

Aif

Bbecause

Cwhile

Dthough

47.

Awillingly

Bquickly

Ccheerfully

Dweakly

48.

Apart

Bcentre

Cpain

Dsymbol

49.

Acoming

Bfilling

Ctaking

Dending

50.

Abear

Brealize

Cbelieve

Ddeny

51.

Astill

Balready

Cthen

Deven

52.

Adecision

Bchoice

Cgoal

Dbelief

53.

Aclear

Bsort

Cput

Dmix

54.

Aprivate

Boutspoken

Cclumsy

Dpolite

55.

Adefeated

Bblamed

Caffected

Ddefined

56.

Asurprise

Bstrength

Cadvice

Dreference

57.

Abroaden

Bworsen

Clighten

Dbrighten

58.

Apublicly

Bofficially

Cclearly

Dsharply

59.

Aexpectation

Bexploration

Cappointment

Dconversation

60.

Agrateful

Bconscious

Cpitiful

Dregretful

分值: 30分 查看题目解析 >
书面表达 本大题共25分。
1

72.假如你是李华。某英文报社正在举行主题为“周六关闭智能手机”的活动,你很感兴趣。请你用英文给此报社发一封电子邮件,内容包括:1.表明愿意参加活动,并给出原因;2.关闭手机后,你准备在本周六安排哪些活动;3.表示会向同学们介绍此项活动。

注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已为你写好,不计入总词数。

分值: 25分 查看题目解析 >
  • 上一题
  • 1/9
  • 下一题

点击 “立即下载”

即可下载本试卷,含解析哦

知道啦